IT Assistentie - Stinna IT | Creatief in oplossingen
preloader image

Diensten

IT Assistentie

Hulp aan huis

Stinna IT biedt computerhulp aan huis en op kantoor bij het oplossen van je computerproblemen. Wij komen op locatie langs om je pc-problemen op te lossen.

Flexibel

Snel contact

7 dagen per week beschikbaar

Computer onderhoud

Wij kunnen je pc opschonen of je laptop schoonmaken. We weten inmiddels als geen ander welke bestanden we moeten verwijderen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat je computer weer snel opstart.

Snel & voordelig

Geen verassingen

Zo goed als nieuw

Virus problemen

Heb je last van een computervirus en wil je dat professioneel laten verwijderen? Wij zijn jouw computerspecialist. Wij herkennen wat er aan de hand is en weten hoe we het probleem voor je kunnen oplossen.

Weer een veilige computer

Advies en uitleg

Computerhulp aan huis

Heb je een trage pc of laptop, loopt hij de hele tijd vast of wil je gewoon je computer opschonen? Niet iedereen weet hoe je dit alleen moet doen. Gelukkig kan je voor computerhulp altijd rekenen op de expertise van Stinna IT. We kunnen eventuele problemen met je computer oplossen of, als het nodig is, de computer volledig updaten.

Je kunt bij ons niet alleen een afspraak maken voor computerhulp, maar ook problemen met een tablet of smartphone oplossen. Wij komen bij je langs voor allerlei computerhulp, en vertrekken als de computer weer op zijn best draait.

Wel zo transparant

Onze prijzen

Hulp aan Huis

€ 15

Per halfuur

Nu tijdelijk € 0,- voorrijkosten!

  • Computer / Telefoon les

  • Computer problemen oplossen

  • E-mail / Printer problemen oplossen

  • Tablet / Telefoon problemen oplossen

  • Internet problemen oplossen

Contact opnemen

Een idee omzetten in werkelijkheid?

Klein of groot, wij kunnen helpen!

Contact