Webapplicaties - Stinna IT | Creatief in oplossingen
preloader image

Diensten

Webapplicaties

Front-end ontwerp

Eerst zetten we de gebruikerservaring op, oftewel de hele structuur. Dit doen we door wireframes te maken. Deze kun je zien als de bouwtekeningen van een webapplicatie.

Wireframing

UX Design

Figma prototype

API-koppelingen

We duiken graag in je systemen en maken aangepaste API-koppelingen om ervoor te zorgen dat de vereiste informatie van externe partijen op de juiste plaats terechtkomt.

Relevante koppelingen

Snel schakelen

Schaalbaar

Veilig

Livegang en onderhoud

Als de applicatie klaar is om live te gaan, geven we je een introductie in het CMS. Het is prettig als je zelf weet hoe het CMS werkt en er bijvoorbeeld tekstuele aanpassingen gedaan kunnen worden.

Begeleiding

Hosting

Periodiek onderhoud

Strijp-T

Een stukje geschiedenis van Eindhoven gedigitaliseerd.

Progressive Web App

AR / VR

Back-office omgeving

Schaalbaar

onze kernwaarden

Wij bouwen moderne ervaringen

Stinna IT ontwikkelt moderne websites die aan de wensen van onze klanten voldoen. Onze passie voor ontwikkeling drijft ons om altijd beter te worden en ons uiterste best te doen voor onze klanten. We geloven dat snelheid belangrijk is zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze missie is om moderne, gebruiksvriendelijke websites te bouwen met onze kernwaarden: passie, snelheid en integriteit. We garanderen de kwaliteit van onze dienstverlening en onze toewijding om te leveren wat we beloven.

Contact opnemen

Een idee omzetten in werkelijkheid?

Klein of groot, wij kunnen helpen!

Contact