Over mij - Stinna IT | Creatief in oplossingen
preloader image

Hoi, ik ben Stijn.
Jouw online groeimaat.

Groeien, dat doe je samen.
Bij Stinna IT werken we samen met onze klanten om oplossingen te ontwikkelen die groei bevorderen. We werken niet voor de klant, maar met de klant om hen te helpen hun doelen te bereiken.

Hoi, ik ben Stijn.

Een creatieve webontwikkelaar met een passie voor design en alles wat "digitaal" is.

Ik woon en studeer momenteel in de altijd mooie stad Eindhoven. Van jongs af aan heb ik altijd een passie gehad voor het ontwerpen van websites, huisstijlen en social media visuals.

Deze passie groeide al snel uit tot Stinna IT, een ontwerp- en ontwikkelingsbureau waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan. Dit doe ik nu al enkele jaren met veel plezier en energie. Neem gerust contact met me op om te zien wat ik voor je kan betekenen!

Falcon Electric Aviation
Falcon Electric Aviation
Suzanne Christis
Suzanne Christis
Strijp-T
Strijp-T
Cyberry Technologies
Cyberry Technologies
Gemeente Venlo
Gemeente Venlo
Slime Friends
Slime Friends
Jordy Arntz
Jordy Arntz
MultiRotorResearch
MultiRotorResearch
Fontys Edtech Minor
Fontys EdTech Minor
OpenMaze
OpenMaze

onze kernwaarden

Wij bouwen moderne ervaringen

Stinna IT ontwikkelt moderne websites die aan de wensen van onze klanten voldoen. Onze passie voor ontwikkeling drijft ons om altijd beter te worden en ons uiterste best te doen voor onze klanten. We geloven dat snelheid belangrijk is zonder in te leveren op kwaliteit.

Onze missie is om moderne, gebruiksvriendelijke websites te bouwen met onze kernwaarden: passie, snelheid en integriteit. We garanderen de kwaliteit van onze dienstverlening en onze toewijding om te leveren wat we beloven.

Contact opnemen

Een idee omzetten in werkelijkheid?

Klein of groot, wij kunnen helpen!

Contact